Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Tabără în Egipt, Sărbătorirea vieții pe pământ – o călătorie experiențială

31 mai 2022 - 15 iunie 2022

2535 EURO
Tabara în Egipt

Ai încredere în procesul tău? Sau îți creezi așteptări despre cum va fi călătoria ta? Încerci să controlezi lucrurile să fie cum te aștepți? Viața nu este previzibilă. Ea cere să te abandonezi ei.
Simți chemarea acestei călătorii? Simți că vrei să trăiești din plin viața? Să fii tu creatorul propriei tale vieți? Desigur că uneori pot apărea frici că nu deții controlul călătoriei, și de aici motivele să renunți la a-ți trăi pe deplin viața.

Te hotărăști să vii în această călătorie doar dacă îți știi direcția, unde vrei să ajungi. Este despre unde vrei în adâncul sufletului tău să ajungi. Doar cel care știe unde vrea să ajungă își asumă întregul proces și merge până la capăt. Călătoria începe odată cu decizia ta!

 

Înregistrează-te

 

Fiecare etapă din tabără te duce mai departe în evoluția conștiinței tale, deschizând noi porți și accesând noi aspecte necunoscute încă din ființa ta.
Această călătorie este împărțită în mai multe etape. Și fiecare etapă va marca un punct important.

Călătoria începe chiar pe 1 Iunie – o zi în care noi sărbătorim copilul. Este locul din care pleci în această călătorie ca un inocent. Este momentul în care te desparți de locurile pe care le cunoști, de oamenii pe care îi știi, de stilul de viață pe care îl cunoști. Poate că pleci singur(ă) în călătorie, poate că vii însoțit(ă). Toate își au rostul lor și vei înțelege pe parcurs. Efectiv îți iei zborul din cuib către tărâmuri necunoscute.

Odată ajuns(ă) în Egipt, primești susținere și îndrumare pentru a-ți trăi propriul proces într-un spațiu de siguranța și conținere alături de Ana (facilitatorul procesului) și a lui Ashraf – ghidul nostru din Egipt.
Pe măsura ce înaintezi nivelul de conștiință va crește datorita “provocărilor” la care vei fi supus(ă). Cu siguranță vor fi lucruri care te vor scoate din zona de confort. Te vei confrunta cu pierderea obișnuințelor si cu fricile tale. Îți vei înțelege testele pe măsură ce treci prin ele sau de ele.

 

Înregistrează-te

 

Acum îți voi da câteva indicii despre această călătorie. În rest, te invit să te abandonezi procesului și să nu iei această călătorie doar ca o vacanță de relaxare. Este cu mult mai mult decât atât. Această călătorie este de fapt parte din călătoria vieții tale. Este o călătorie despre împuternicire de sine și a sărbători viața în toate formele ei.

Odată ajuns(ă) în Egipt, prima parte a taberei este despre conexiunea ta cu conștiință universala si cu tine însuti. Despre intenția ta cu care ai pășit în această călătorie.
Cea de-a doua parte este despre a accepta viața ca o aventura a sufletului, despre conectarea la simplitate și autenticitate. Despre eliberări de programe, purificări și acceptarea a ceea este necesar.
Cea de-a treia parte, este despre inițierea ta – te așezi fata in fata cu divinitatea. Este locul unde iți poti preda voința personală voinței divine. Aici te poti preda sinelui tău suprem, sinelui mai înalt.
Cea de-a treia parte este despre descoperirea frumosului și activarea darurilor tale interioare. Despre celebrarea vieții pe de-a-ntregul.
Câteva indicii despre locurile pe care le vom vizita – Cairo, Gizha, Oaza Baharia, El Fayum, Muntele Sinai, si Marea Roșie – zona Marsa Alam.

 

Facilitator: Ana Daniela Tănăsuc

Facilitator de constelații sistemice; terapeut Timeline Healing, consiliere holistică.
“Sunt pasionată de simplitatea și profunzimea lucrului cu constelațiile sistemice, de abordarea subtilă și modul în care clientul este împuternicit.
Constelațiile sistemice sunt despre iubire- iubire sănătoasă, recunoașterea, acceptarea și asumarea responsabilității, despre eliberare și despre restabilirea legăturilor emoționale ale familiei noastre, ca iubirea să poată curge din nou.”

Pentru mine spiritualitatea constă în a-ți trăi viața pe deplin, manifestând din esența ta. Aducând spiritualul în materie. Pentru asta este necesar să eliberezi fricile, programele, vinovățiile care te țin în această matrice iluzorică.
Pentru mine, procesul personal înseamnă evoluția conștiinței, la toate nivelele – minte, corp, inima (emoțional), suflet.

 

Înregistrează-te

 

După înregistrare vei primi un email cu detaliile.

Perioada taberei: 31 mai 2022 - 15 iunie 2022

Prețul acestei călătorii este de 2535 Euro. Pentru participanții vorbitori de limba Engleză se plătește o taxă adițională de 495 euro pentru traducere, prețul final fiind de 3030 euro. Taxa de participare include 3 mese/zi, cazare în hotel și în cort în campusuri de beduini pe tot parcursul călătoriei în cameră de 2 persoane, excursiile, transferurile interne pe parcursul călătoriei după ce ai ajuns în Egipt.

Nu sunt incluse în preț avionul până în Cairo, taxa de viză, alte formalități legate de Covid și alte activități în afara celor incluse în program.

Tabăra se desfășoară în limba Română cu traducere în limba Engleză.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, mă poți contacta la telefon 0723 682 154

Sursă foto: Taryn Elliott de la Pexels

  Formular de înregistrare

  Date personale:

  Alte detalii:

  519 7148
  8888

  Details

  Start:
  31 mai 2022
  End:
  15 iunie 2022
  Cost:
  2535 EURO
  Event Categories:
  ,
  Event Tags:
  ,

  Venue

  Egipt

  Organizer

  Ana Daniela Tănăsuc
  Phone
  0723 682 154
  Email
  suport@anadaniela.ro