Bun venit!

Vreau să încep prin a-ți spune că DA, totul este posibil. Tot ce ai nevoie este să îți crești vibrația și nivelul de conștiință ca să trăiești o viață împlinită, cea la care visezi. Tu ești creatorul vieții tale, și ești responsabil 100% de viața ta.

Viața pe care o trăiești acum, tu ai creat-o prin ceea ce ești tu, uneori pe pilot automat. Porți în tine tot ce ai trăit în viața ta, și poate că ai văzut deja că unele lucruri se tot repetă . Îți trăiești viața ciclic până când vei înțelege lecțiile pe care le ai de învățat. Sufletul are nevoie să evolueze și și-a ales cel mai bun context de viață pentru a evolua – și ma refer aici la familia ta, la tot ceea ce ai viețuit până acum.

Aș vrea să mai știi că tot ceea ce mama ta a trăit, și ma refer aici ca trăire interioară) în timpul nașterii, momentul nașterii, 9 luni înainte de concepere și 9 luni după, copilul preia și duce mai departe trăirile ei și astfel își creează viața, inconștient. Pentru că acele memorii, trăiri sunt inconștiente. Ai preluat de la strămoși programe pe care le duci mai departe, multe din ele din loialitate pentru acea persoană chiar dacă nu ai cunoscut-o niciodată. Sufletul vine și el cu încărcătura lui karmica. Bineînțeles că toate aceste lucruri sunt strâns conectate între ele, și aranjate perfect, parcă ca într-un puzzle.

Pentru te conecta cu esență divină din tine, ai nevoie să te deprogramezi de tot ceea ce ai învățat până acum, de toate programele conștiente și inconștiente care se tot repetă de la o generație la alta, și să elimini toate fricile care te pot bloca. Doar atunci vei fi cu adevărat liber, când esența divină se manifestă prin tine. Și îți pot spune că atunci când asta se va întâmplă, vei fi în flux continuu , în iubire și pace. Și îți garantez că asta nu este utopie. Dar pentru asta ai nevoie să lași în urmă mocirla gândurilor negative, a trăirilor de vibrație joasa și sa iți crești nivelul vibrației și nivelul de conștiință.

Nu spun că asta se întâmplă peste noapte, este un proces care se desfășoară în timp.Însă îți pot spune că da, în vremurile de astăzi poți ajunge în această stare de flux și pace. Și da, poți să ajungi să ai tot ce îți dorești!

În acest proces, deciziile le iei doar tu, munca o faci doar tu în interiorul tău. Nimeni nu poate să facă în locul tău. Doar tu ești responsabil 100% de viața ta!

Eu sunt aici să te inspir și să te ghidez tine atunci când crezi că procesul nu se mai termină. Uneori poate fi foarte dureros, însă te asigur că totul va trece și va ieși și soarele pe strada ta. În momentul în care vei începe acest drum către sufletul tău, vei primi sprijinul de care ai nevoie. Doar trebuie să ai încredere în proces și să te abandonezi sufletului tău.

 Prin tot ceea fac, îți pot arăta lucruri pe care deja le știi adânc în interiorul tău însă refuzi să le vezi, și astfel lași să iasă la suprafață blocajele. Poți identifica programele sau tiparele după care îți trăiești viața, și le poți elibera. Putem lucra pe fricile și condiționările care apar în procesul tău.

Aș vrea să știi că tot ceea ce tu ai în viața ta, este creația ta, după chipul și asemănarea ta. Dar fii blând și răbdător cu tine și nu te înfuria pe tine însuți. Este perfect, pentru că acesta este drumul tău. Așadar îți crești vibrația, ieși din frică și nefericire și devii o persoană cu adevărat liberă. Doar fricile te țin captiv în această lume iluzorică. Universul înseamnă prosperitate, iubire, pace. Restul vin din frică.

Acum îți voi spune câteva lucruri despre mine.

Sunt explorator spiritual facilitator de constelații sistemice și familiale, consilier de dezvoltare personală și trainer.

Am urmat training-ul de formare în Constelații Familiale în România cu Barbara Morgan și Dragos Riți .

Începând cu 2016, organizez și facilitez ateliere de lucru cu metoda constelațiilor familiale și ofer sesiuni individuale de constelații familiale și de consiliere individuala- online, onsite, telefonic,

Tot ceea ce am experimentat până acum m-a ajutat să ma vindec ca mai apoi să pot aduce lumina și vindecarea în viețile oamenilor. În timpul sesiunilor și atelierelor utilizez conexiunea cu câmpul, prezența Eu Sunt , învățăturile din Recall Healing, noua medicina germanică, New Paradigm MDT, conștiința corporală și constelațiile sistemice de familie.

Ai o întrebare despre ce pot face pentru tine, despre activitățile mele sau despre grup?