Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Reconectare la bucuria vieții – Weekend intensiv de Constelații Sistemice

9 mai 2020 10:00 - 10 mai 2020 18:00

300 RON
Reconectare la bucuria vietii - weekend intensiv de Constelatii Sistemice

Atelier de Constelații Sistemice online – Lucrul cu teme personale.

Un atelier conceput pentru a explora aspecte adesea neglijate sau neînțelese ale experienței umane: efecte pe care familia și strămoșii le au asupra vieții actuale și care te opresc în a fi conectată la esența. Un atelier intensiv.

Ești binevenit să participi în calitate de reprezentant și / sau realizându-ți propria constelație. Întotdeauna în slujba reconcilierii, constelațiile sistemice ne ajută să ne reconectăm cu înțelepciunea noastră interioară, să ne conectăm cu ceilalți și să ne mărim gradul de compasiune.

Constelațiile aduc clarificări în dinamica contextului, la înțelegerea conexiunilor din viața ta și la așezarea într-un loc de forță interioară.

Folosind Constelațiile sistemice, un proces profund și intuitiv de vindecare de grup, vei descoperi cum luptele aparent personale pot fi mai puțin personale decât crezi. În schimb, barierele cum ar fi anxietatea, depresia, traumele, bolile și altele sunt adesea rezultatele logice ale nuanțării tale, dar și a evenimentelor și circumstanțelor care înconjoară creșterea părinților tăi, creșterea bunicilor tăi sau alte zone din arborele genealogic.

Participând la acest atelier poți ajunge să
 • descoperi cauzele principale ale problemelor specifice cu care te confrunți, astfel încât acestea să poată fi văzute și vindecate conștient
 • rupi tipare care te blochează în a avea o viață sănătoasă și împlinită
 • obții noi perspective pentru a merge mai departe și a face schimbări semnificative în viața ta în afara atelierului
 • te implici într-un proces de conectare cu conștiința care este dincolo de obișnuit
 • creezi relații sănătoase cu partenerul, membrii familiei, prietenii și colaboratorii
 • să fii în pace cu divorțul, separarea, avortul spontan, avortul, moartea, adopția, secretul
 • să te eliberezi de impactul morții
 • să înțelegi cauzele bolii
 • să înțelegi mai bine problemele de carieră și financiară
 • sa îți găsești locul în viața ta, sa devii mai împământat și binevenit pe acest pământ oriunde mergi

Acest atelier de Constelații Sistemice este special conceput pentru a aduce vindecare – împăcându-te cu trecutul tău sau al familiei. Aduci tipare subconștiente și condiționări la lumină, integrând ceea ce a fost neexprimat.
Această muncă cu tine însuți îți va permite să trăiești mai complet, cu mai multă prezență, acceptare de sine și bucurie să pășești dincolo de victimizare și neputință, în asumarea responsabilității.

Vindecarea emoțională îți deschide calea către sufletul tău. Nu este vorba despre a te schimba , sau a deveni o variantă mai bună a ta, ci a ajunge să manifești ceea ce ești tu cu adevărat.

Ce sunt constelațiile sistemice?

Constelațiile sistemice sunt o metodă de lucru cu probleme din cadrul sistemelor umane. Dezvoltată de Bert Hellinger, psihoterapeut german, inițial s-a concentrat pe sistemele familiale pentru a dezvălui forțele mai profunde care ne influențează în mod inconștient gândurile, comportamentele și experiențele emoționale din mai multe generații. Citește mai departe

Pentru a participa

Pentru a putea participa la acest atelier de Constelații Sistemice nu este nevoie de o pregătire în prealabil.

Completează formularul de înregistrare. Apoi, te rog să verifici mailul cu detaliile și cu linkul zoom.
Te rog sa completezi cu datele tale reale, altfel înregistrarea nu este valabila.
În cazul în care nu reușești să completezi formularul, o poți contacta pe Andra

Facilitator: Ana Daniela Tănăsuc

Data: 9 – 10 Mai, pe Zoom
Program: 10:00 – 18:00
Contribuție 300 de lei

Știu că pentru unele persoane este chiar dificil sa plătească întreaga sumă. Dacă îți dorești cu adevărat să participi, avem disponibile 3 locuri cu prețuri speciale. Te rugăm să ne trimiți un email la adresa andra.tanasuc@innerness.org în care să ne spui de ce îți dorești să participi și cât ești dispus(ă) să plătești pentru participare și vom găsi împreună o soluție.

Un aspect important

Toți cei care se alătură vor avea experiența vindecării oferite de acest container și vor păși în câmp de mai multe ori pe parcursul zilei. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că există posibilitatea ca nu fiecare participant să stea în rolul de client pentru o constelație personală. Aceasta este natura activității Constelațiilor sistemice. Vestea bună este că containerul care este creat în acest proces este de așa natură încât toți participanții vor fi susținuți și vor primi atenție pentru intențiile lor, indiferent de rolurile în care se angajează.

Înregistrarea este închisă

Details

Start:
9 mai 2020 10:00
End:
10 mai 2020 18:00
Cost:
300 RON
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

mediul online pe aplicația Zoom
Pentru a putea participa, este necesar să ai instalată aplicația Zoom. https://zoom.us/support/download

Organizer

Andra Valentina Tănăsuc
Phone
0747 433 604
Email
suport@anadaniela.ro