Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de introducere în constelații familiale

4 decembrie 2019 17:30 - 20:30

80 RON

În luna Decembrie, te invit la un atelier introductiv în constelațiile familiale în Constanța.
În acest atelier ai ocazia să experimentezi poziția de client, de reprezentant sau martor într-un spațiu profund vindecător și sacru.

Un atelier de constelații familiale aduce vindecare – împăcându-te cu trecutul tău sau al familiei, aducând tipare subconştiente şi condiţionări la lumină, integrând ceea ce a fost neexprimat.
Această muncă cu tine însuți îți va permite să trăiești mai complet, cu mai multă prezență, acceptare de sine și bucurie să pășești dincolo de victimizare şi neputință, în asumarea responabilității.
—————————————————————————————-
Ce sunt constelațiile familiale?
Metoda constelațiilor familiale a fost fondată de terapeutul Bert Hellinger și adoptată de numeroase școli de psihoterapie, o metoda fenomenologică ce ne ajută să înțelegem la un nivel mai profund tiparele pe care le-am moștenit sau pe care le-am primit prin educație și să le transformăm și să devenim conștienți de cine suntem noi cu adevărat, să manifestăm scopul în acord cu sufletul nostru.

Constelațiile aduc clarificări în dinamica contextului, la înțelegerea conexiunilor din viața ta și la așezarea într-un loc de forță interioară.

COST ATELIER: 80 lei
Dacă dorești să te înscrii mă poți contacta telefonic la 0723682154 sau pe email puritatesilumina@gmail.com
Locaţia va fi transmisă celor înscrişi la acest eveniment.
În această întâlnire vom lucra o constelație sau maxim 2, in funcție de timpul disponibil.

Facilitator: Ana Daniela Tănăsuc
– ghid de trasformare personală și facilitator de constelații sistemice;
Practicant New Paradigm Dimension,Șamanism, Noua Medicină Germanică, Recall Healling, Hemy Sync, Cheile genelor, terapia cu uleiuri esențiale şi NLP Master practionaire.

Ana s-a format în constelații familiale sub îndrumarea Barbarei Morgan și a lui Dragoş Riti.

“Sunt pasionată de simplitatea şi profunzimea lucrului cu constelaţiile sistemice, de abordarea subtilă şi modul în care clientul este împuternicit.
Constelațiile sistemice sunt despre iubire- iubire sănătoasă, recunoașterea, acceptarea şi asumarea responsabilității, despre eliberare şi despre restabilirea legăturilor emoționale ale familiei noastre, ca iubirea să poată curge din nou.”InnernessI

Details

Date:
4 decembrie 2019
Time:
17:30 - 20:30
Cost:
80 RON
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://web.facebook.com/events/405319780408380/?active_tab=about

Venue

Constanța
România

Organizer

Ana Daniela Tănăsuc
Phone
0723 682 154
Email
suport@anadaniela.ro