Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Atelier de Constelatii familiale

7 decembrie 2019 10:00 - 18:00

170 RON

Atelier Constelații Familiale

Te invit la un atelier intensiv de vindecare cu Constelații familiale, conceput pentru a explora aspecte adesea neglijate sau neînțelese ale experienței umane: efecte pe care familia și strămoșii le au asupra vieții actuale.

Ești binevenit să participi în calitate de reprezentant și / sau realizându-ți propria constelație. Întotdeauna în slujba reconcilierii, constelațiile sistemice ne ajută să ne reconectăm cu înțelepciunea noastră interioară, să ne conectăm cu ceilalți și să ne mărim gradul de compasiune.

Constelațiile aduc clarificări în dinamica contextului, la înțelegerea conexiunilor din viața ta și la așezarea într-un loc de forță interioară.

……………………………………………………………………………………………….

Folosind Constelațiile sistemice, un proces profund și intuitiv de vindecare de grup, vei descoperi cum luptele aparent personale pot fi mai puțin personale decât crezi. În schimb, barierele cum ar fi anxietatea, depresia, traumele, bolile și altele sunt adesea rezultatele logice ale nuanțării tale, dar și a evenimentelor și circumstanțelor care înconjoară creșterea părinților tăi, creșterea bunicilor tăi sau alte zone din arborele genealogic.

Participând la acest atelier poți ajunge să :

– descoperi cauzele principale ale problemelor specifice cu care te confrunți, astfel încât acestea să poată fi văzute și vindecate conștient
– rupi tipare care te blochează în a avea o viață sănătoasă și împlinită
– obții noi perspective pentru a merge mai departe și a face schimbări semnificative în viața ta în afara atelierului
– te implici într-un proces de conectare cu conștiința care este dincolo de obișnuit
– creezi relații sănătoase cu partenerul, membrii familiei, prietenii și colaboratorii
– să fii în pace cu divorțul, separarea, avortul spontan, avortul, moartea, adopția, secretul
– să te eliberezi de impactul morții
– să înțelegi cauzele bolii
– să înțelegi mai bine problemele de carieră și financiară
– sa îți găsești locul în viața ta, sa devii mai împământat și binevenit pe acest pământ oriunde mergi
……………………………………………………………………………………………….

Atelierul este special conceput pentru a aduce vindecare – împăcându-te cu trecutul tău sau al familiei. Aduci tipare subconştiente şi condiţionări la lumină, integrând ceea ce a fost neexprimat.
Această muncă cu tine însuți îți va permite să trăiești mai complet, cu mai multă prezență, acceptare de sine și bucurie să pășești dincolo de victimizare şi neputință, în asumarea responabilității.

Vindecarea emoțională îți deschide calea către sufletul tău. Nu este vorba despre a te schimba , sau a deveni o variantă mai bună a ta, ci a ajunge să manifești ceea ce ești tu cu adevărat.
……………………………………………………………………………………………….

CE SUNT CONSTELAȚIILE SISTEMICE?

Dezvoltate de Bert Hellinger, constelațiile familiale se conectează la familia și strămoșii noștri printr-un câmp de energie pentru a descoperi și a elibera aceste dinamici ascunse. Lucrarea se concentrează pe a te ajuta să descoperi ce trebuie văzut, ce poate fi lăsat în urmă și ce poți onora.

Metoda constelațiilor familiale este o metoda sistemică ce abordează nu doar un sistem ca întreg, ci relațiile din interiorul sistemului (familie, grup de munca, grup pe o categorie profesionala etc.), astfel încât orice parte disfuncționala dintr-un sistem produce efecte asupra întregului.

Intenția ta este suficientă pentru a identifica și vindeca problemele, iar câmpul constelației te va conduce exact in locul potrivit. Vei simți și la nivel de suflet, cum se echilibrează situații și stări legate de problema ta.

Vei vedea, auzi și recunoaște imagini și comportamente legate exact de situația pe care vrei sa o rezolvi, de viata ta, de relațiile cu părinții, copii, etc..

“Câmpul” care înconjoară fiecare familie permite participanților să exploreze acest fenomen de viață. În acest proces, dinamica ascunsă și neașteptată care funcționează în cadrul sistemului este descoperită și abordată într-un mod care urmărește găsirea unui loc sănătos și respectuos pentru toți membrii sistemului de familie, cu o nouă înțelegere și conștientizare. Poți obține astfel o perspectivă unică de a face noi alegeri sau de a urma căi neprevăzute.
Scopul nostru este de a elibera ceea ce nu mai servește, ceea ce se opune transformării și creșterii.
……………………………………………………………………………………………….

Facilitator: Ana Daniela Tănăsuc
– îndrumător experiențial și facilitator de constelații sistemice;
– practicant șamanism, New Paradigm MDT, Noua Medicină Germanică, Recall Healling, Hemy Sync, Cheile genelor, terapia cu uleiuri esențiale şi NLP Master practionaire.

Ana s-a format în constelații familiale sub îndrumarea Barbarei Morgan și a lui Dragoş Riti.

“Sunt pasionată de simplitatea şi profunzimea lucrului cu constelaţiile sistemice, de abordarea subtilă şi modul în care clientul este împuternicit.
Constelațiile sistemice sunt despre iubire- iubire sănătoasă, recunoașterea, acceptarea şi asumarea responsabilității, despre eliberare şi despre restabilirea legăturilor emoționale ale familiei noastre, ca iubirea să poată curge din nou.”
……………………………………………………………………………………………….

Data:7 Decembrie
Program: 10 -18.30, Constanța
Contribuţie: 170 lei/persoană

*Pentru ce-l de al doilea membru din familie se acordă o reducere de 25% ( tată, mamă, soţ, soţie, frate, soră, copil )
In cazul in care nu poti sa achiti taxa de participare, impreuna vom gasi o solutie, doar sa fii deschis si sa comunici despre asta.

Pe parcursul zilei vom lucra 5/6 constelatii.

Pentru a putea participa la acest atelier nu este nevoie de o pregatire in prealabil.

Pentru mai multe detalii sau pentru a te inscrie, ma poti contacta la tel 0723.682.154 (Ana Daniela) sau 0721904651 (Alexandra)
puritatesilumina@gmail.com

Nota
Toți cei care se alătură vor avea experiența vindecării oferite de acest container și vor păși în câmp de mai multe ori pe parcursul zilei. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că există posibilitatea ca nu fiecare participant să stea în rolul de client pentru o constelație personală. Aceasta este natura activității Constelațiilor sistemice. Vestea bună este că containerul care este creat în acest proces este de așa natură încât toți participanții vor fi susținuți și vor primi atenție pentru intențiile lor, indiferent de rolurile în care se angajează.

Details

Date:
7 decembrie 2019
Time:
10:00 - 18:00
Cost:
170 RON
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://web.facebook.com/events/2147397582222023/?active_tab=about

Venue

Constanța
România

Organizer

Ana Daniela Tănăsuc
Phone
0723 682 154
Email
suport@anadaniela.ro