Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Pășind în spațiul conștiinței prosperității – atelier experiențial

13 aprilie 10:00 - 17:30

350 RON
Pășind în spațiul conștiinței prosperității - atelier experiențial - Ana Daniela Tanasuc
Vă invit la un atelier online experiențial de conectare la conștiința propsperității. Ne vom uita la ceea ce ne ține încă blocați în conștiința sărăciei făcând pași in eliberare programelor ce ne țin încă captivi în frica de manifestare a prosperității la toate nivelele.

Înregistrează-te

 

Prosperitatea înseamnă fluxul al vieții în toate aspectele și planurile, în armonie și aliniere cu sufletul nostru. Prosperitatea nu înseamnă să fim bogați, ci despre a avea resurse sp facem ceea ce ne dorim în adâncul sufletului. Vechiul mod de gândire, vechile tipare se bazau pe control, acumulare și dominare și asta aducea impresia unei sigurante de netagaduit, însă îngrădită de multă frică. Însă această siguranță de a avea bunuri sau putere asupra altora este iluzorică pentru că este ancorată în exterior și tot ce este în exterior este limitat și trecător. Ceea ce este veșnic se află în suflet, și acolo avem nevoie să ajungem.
Însă pentru asta avem nevoie să avem încredere în planul nostru divin, în suflet eliberând vinovății, frici care creează așteptări, atașamentele și control.

 

Ce sunt constelațiile sistemice?

Facilitator: Ana Daniela Tănăsuc
⋗ Facilitator constelații sistemice și de familie – Membru ISCA
⋗ Terapeut Timeline Healing
⋗ NLP Specialist
⋗ Ghid spiritual
“Sunt pasionată de simplitatea și profunzimea lucrului cu constelațiile sistemice, de abordarea subtilă și modul în care clientul este împuternicit.
Constelațiile sistemice sunt despre iubire- iubire sănătoasă, recunoașterea, acceptarea și asumarea responsabilității, despre eliberare și despre restabilirea legăturilor emoționale ale familiei noastre, ca iubirea să poată curge din nou.”

Ana Daniela Tănăsuc

Înregistrează-te

 

După înregistrare vei primi un mail cu detaliile și cu linkul Zoom. Te rog să citești e-mailul pe care îl vei primi. Conține informații ce vor ajuta la bunul mers al lucrurilor.

Când: 13 aprilie 10:00 - 17:30

Unde: în mediul online pe aplicația Zoom

Contribuție: 350 de lei/persoană.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, o poți contacta pe Ana la telefon +40723682154.

În cazul în care întâmpini probleme care te împiedică să te înregistrezi, nu ezita să îmi spui și vom găsi împreună o soluție.

Pentru a putea participa la acest atelier nu este nevoie de o pregătire în prealabil.

Notă:
Toți cei care se alătură vor avea experiența vindecării oferite de acest container și vor păși în câmp de mai multe ori pe parcursul întâlnirii. Puteți intra în proces fie în calitate de reprezentant și/sau lucrându-vă propria constelație, sau observator.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că există posibilitatea ca nu fiecare participant să stea în rolul de client pentru o constelație personală. Aceasta este natura activității Constelațiilor sistemice. Însă participarea la un astfel de atelier îți oferă exact ceea ce ai nevoie în acel moment.

Este un proces indiferent că îți lucrezi propria constelație sau ești reprezentant în constelații.
Vestea bună este că acest container care este creat în acest proces este de așa natură încât toți participanții vor fi susținuți și vor primi atenție pentru intențiile lor, indiferent de rolurile în care se angajează.

Întotdeauna în slujba reconcilierii, constelațiile sistemice ajută la reconectare cu înțelepciunea interioară, la conexiunea cu ceilalți și la mărirea gradului de compasiune.
Constelațiile aduc clarificări în dinamica contextului, la înțelegerea conexiunilor din viață și la așezarea într-un loc de forță interioară.

  Formular de înregistrare

  Date personale:

  Adresă de facturare:

  Alte detalii:

  Details

  Date:
  13 aprilie
  Time:
  10:00 - 17:30
  Cost:
  350 RON
  Event Categories:
  ,
  Event Tags:

  Venue

  mediul online pe aplicația Zoom
  Pentru a putea participa, este necesar să ai instalată aplicația Zoom. https://zoom.us/support/download

  Organizer

  Ana
  Phone
  +40723682154
  Email
  suport@anadaniela.ro