Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conectare la sursa vieții – Retrospectiva 2020! – Atelier gratuit

16 decembrie 2020 18:00 - 21:00

Gratuit
Conectare la sursa vieții - Retrospectiva 2020! - Atelier gratuit

Ești pregătit(ă) să lași în urmă trecutul cu tot ce îi aparține și să îmbrățișezi ceea ce vine! În mod cert , ceea ce vine este fabulos!!
Cum a fost acest an pentru tine? Mai sunt lucruri de care încă te agăți? E momentul pentru a elibera trecutul, pentru a păși în noul an!

Da! E momentul să trăim bucuria și iubirea pe care nu am trăit-o niciodată – conectându-ne la sursa vieții.
Trăim vremuri de mare însemnătate pentru umanitate, pentru Mama Pământ dar și pentru întreg universul. Totul se va schimba din temelii, iar viața pe care o știm acum nu va mai fi la fel.
În acest proces, uneori este dificil de dus și de acceptat și de dat drumul. însă acum nu mai avem cale de întoarcere, doar sa dăm drumul la toate atașamentele, programele, așteptările și tot ce ne împiedică să fim ceea ce am fost meniți să fim. Și știu că nu este ușor, cu toate astea, avem nevoie să rămânem în pace și centrați în ființa noastră, ancorați în iubire și bucurie în acest proces de ascensiune. Totul este perfect!

Pe parcursul întâlnirii

Vom folosi bucăți de hârtie sau postit-uri sau obiecte pentru a reprezenta părți din voi, strămoșii sau membrii de familie sau alte părți din câmp.
Te așteptăm alături de noi, Miercuri 16 Decembrie, ora 18.00 -21.00. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 17.30 pana la ora 18.00.

Pentru a participa, te rog să completezi formularul de înregistrare.
Vei primi un mail cu detaliile și cu linkul Zoom. Te rog să citești e-mailul pe care îl vei primi. Conține informații ce vor ajuta la bunul mers al lucrurilor.

Accesul la eveniment este gratuit! Însă, dacă simți și dorești, poți face o donație.

Înregistrarea este închisă

Details

Date:
16 decembrie 2020
Time:
18:00 - 21:00
Cost:
Gratuit
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

mediul online pe aplicația Zoom
Pentru a putea participa, este necesar să ai instalată aplicația Zoom. https://zoom.us/support/download

Organizer

Ana Daniela Tănăsuc
Phone
0723 682 154
Email
suport@anadaniela.ro