Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Chiron – cheia către cel mai de preț dar al tău

19 septembrie 2020 09:30 - 20 septembrie 2020 18:30

600 RON

2 zile profunde ce te vor pune față în față cu rana ta cea mai adâncă. Și poate că deja știi, că există un loc foarte profund, dincolo de rana ta, care te face să fii divin și imortal – esența ta divina.

Cu toții am experimentat sentimentul că nu sunt suficient, că nu merit sau sentimente de regret, furie, vină, rușine și altele și nu ai știut cum să le transcenzi. Pentru toate acestea, ai nevoie de curaj pentru a te uita la durerea care este îngropată adânc în tine și să scoți acea sclipire divină care ești tu, din străfundurile ființei tale.

Înregistrează-te

De ce este important să participi la acest proces?

În primul rând, acest proces ne face conștienți de ceea ce doare și aduce această durere la suprafață. Și acesta este primul pas.
Chiron este cheia pentru vindecarea rănii – Acest lucru se întâmplă DOAR dacă devenim conștienți de rană. Dacă rana rămâne inconștientă, vindecarea nu are loc.
Chiron transformă rana într-un dar. Odată ce rana a fost vindecată în sfârșit îți poți dezvălui darurile.

Ce vei primi din această întâlnire?

Vei avea parte de un proces extrem de profund de vindecare, în care eu te voi ghida. Dar totul depinde de deschiderea ta și de deciziile tale interioare. Procesul îți arată exact punctul în care te afli și ceea ce ești în acel moment. Și orice pas pe care îl faci se va vedea și în viața ta.
Nu te aștepta să pleci complet vindecat de la acest curs. Totul depinde doar de tine, iar procesul de vindecare ia timp și nu vei vedea rezultatele peste noapte. Însă, pas cu pas descoperi tot mai mult din măreția care ești, prin conștientizare.

Înregistrează-te

Cei cu care am lucrat deja au avut parte de conștientizări profunde și trec printr-un proces conștient de transformare și vindecare.

La începutul procesului, vei primi informații despre Chiron în general, dar și despre Chiron în harta ta natala și despre rana ta, iar apoi vom lucra efectiv procesul personal.
Vom lucra în cerc restrâns, așadar locurile sunt limitate.

Acesta nu este un atelier de astrologie, ci folosim elemente din astrologie care ne ajută să aducem vindecarea în procesul personal.

Pentru a putea participa la acest atelier nu este nevoie de o pregătire în prealabil.

  Formular de înregistrare

  Date personale:

  Adresă de facturare:

  Alte detalii:

  Details

  Start:
  19 septembrie 2020 09:30
  End:
  20 septembrie 2020 18:30
  Cost:
  600 RON
  Event Categories:
  ,
  Event Tags:

  Venue

  mediul online pe aplicația Zoom
  Pentru a putea participa, este necesar să ai instalată aplicația Zoom. https://zoom.us/support/download

  Organizer

  Ana Daniela Tănăsuc
  Phone
  0723 682 154
  Email
  suport@anadaniela.ro