Aleg să trăiesc conștient

Programează-ți o întâlnire

Intră în comunitatea "Integrarea Sinelui Autentic"

Este minunat când ai alături oameni care împărtășesc aceleași idei și viziune despre viață. Alătură-te astăzi comunității "Integrarea Sinelui Autentic" pentru a te conecta cu tribul să primești plus de susținere și înțelegere. Lasă adresa ta de email și primești gratuit ghidul "Pași către o viață împlinită"
  Bună, sunt Ana Daniela

  Cine sunt eu? De ce mă trezesc în fiecare dimineață? Cu aceste întrebări mi se deschidea ziua. Curând aveam să-mi dau seama că viața, așa cum o trăiam, nu avea nici un rost. Ma simțeam ca un robot care respecta un program: trezirea , serviciul, acasă și apoi…somn. A doua zi… de la capăt! Ne naștem, creștem, mergem la serviciu, îmbătrânim și așteptăm să murim?

  Asta să fie tot? Sufletul meu urla să mă trezesc.

  Am căutat să mă dezvolt, să mă schimb, să mă desăvârșesc. Într-un fel, adânc înăuntrul meu știam că eu sunt mult mai mult și uneori eram furioasă că nu știam de ce nu manifest ceea ce eu simțeam în adâncul meu că sunt. Încă nu eram conștientă de nevoia mea de a cunoaște subconștientul.

  Eram într-o căutare interioară către ceva măreț, însă nu știam cu cine pot să vorbesc despre aceste lucruri. Mă simțeam neînțeleasă, și nici eu nu știam cum să exprim ceea ce simțeam.

  Mai multe despre mine

  Ce spun participanții

  • Mulțumesc că m-ai ajutat în procesul de autocunoaștere și acceptare. Simt că ceva este altfel cu și în mine zi de zi.

   C. V. Participant
  • În aceste procese, Ana Tănăsuc, ca facilitator, mi-a fost alături, ghidându-mă cu multă căldură, compasiune și profesionalism, simțind mereu câmpul, persoanele, emoțiile și fiind mereu centrată și prezentă pentru noi, creându-ne spațiul de siguranță, blândețe și iubire necesar ca să ne putem deschide, vulnerabiliza și prelucra, uneori traume vechi și grele.

   Simona Magdalena Știoiu Terapeut
  • Ana este o ființa bună, caldă, prezentă în viața ei și a celorlalți. Cu timpul ajungi să o îndrăgești foarte tare. Are o deschidere înspre frumos și adevăr care te ajută si pe tine să ajungi la propria ta esență.

   Melania Kaitor Trainer

  Îmbunătățește-ți viața cu acestă provocare gratuită

  Conectează-te cu mine

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Scapă de blocajele succesului

  Permite-ți să trăiești!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

  [mc4wp_form id=”197″]