Ateliere de constelații familiale

Atelierele aduc vindecare profundă la nivelul sufletului – împăcându-te cu trecutul tău sau al familiei. Aduci tipare subconștiente și condiționări la lumină, integrând ceea ce a fost neexprimat. Această muncă cu tine însuți îți va permite să trăiești mai complet, cu mai multă prezență, acceptare de sine și bucurie. Să pașești dincolo de victimizare și neputință, în conștiență și prin asumarea responabilității.
Vindecarea emoțională îți deschide calea către sufletul tau. Nu este vorba despre a te schimba, sau a deveni o variantă mai bună a ta. Ci este despre a te conecta cu tine si cu divinul din tine.

Din 2016, susțin ateliere de constelații sistemice în țară, la Arad, Timișoara, Constanța, București și Târgu Mureș. Sunt deschisă să ajung și în alte orașe să scoatem la lumină ceea ce se cere a fi vindecat.

Constelații sistemice 1 la 1

În setup-ul individual în lucrul cu constelațiile doar clientul și facilitatorul sunt prezenți.
Constelațiile pot fi vizualizate, și toate mișcările și ritualurile pot fi completate cu ochii minții. Pentru a reprezenta membrii familiei putem folosi și obiecte, figurine și astfel, atât facilitatorul cât și clientul putem privi din afară constelația.
Foarte eficiente sunt și foile de hârtie. Clientul sau terapeutul poate sta în diversele poziții marcate, obținând astfel informații suplimentare despre dinamica constelației prin senzații corporale și orice modificări în urma intervențiilor.
Toate aceste metode pot oferi experiențe de înaltă intensitate și conștientizare și pot servi și pentru a testa ipoteze, a dezvolta rezoluții și a crea imagini eficiente de rezoluție.

Preț pentru ședință individuală – 510 lei

Constelații sistemice 1 la 1 – online

În sesiunile online, munca se desfășoară doar între facilitator și client.
Avantajul acestei metode este că atât clientul cât și facilitatorul pot lucra de la distanță. Fiecare aflându-se în diferite țări sau orașe.
Munca cu constelațiile online poate fi făcuta prin vizualizare, cu ochii minții sau folosind aplicația online – Ziesoo unde vom seta constelația folosind diverse forme geometrice.

Preț pentru ședință individuală – 510 lei